7 november 2023

16:00 - 19:30 uur

Een kijkje in de keuken van Strong Babies

Persoonlijke verhalen, praktijkvoorbeelden en nieuwe onderzoeken

7 November 2023 organiseren we een speciale bijeenkomst voor onze achterban. Iedereen die belangstelling heeft in het werk van Strong Babies is welkom. Het programma is gevuld met persoonlijke verhalen, praktijkvoorbeelden en updates over nieuwe onderzoeken.

Voor belangstellenden

Ben je een donateur, sponsor, ouder, verpleegkundige, arts, kraamverzorger, verloskundige, kinderfysiotherapeut of andere geïnteresseerde? Je kunt je vanaf vandaag aanmelden.

Neem gerust iemand mee. Je kunt op het aanmeldformulier opgeven met hoeveel personen je komt. Graag tot 7 november!

Ja, ik kom graag!

Kennis & inspiratie

Onderzoekers vertellen over hun onderzoek. Floortje van Ham vertelt over de vroeggeboortes van haar zoontjes Ravi en Roan. Annemieke Lasschuit en Angela Steenbreker (Rijnstate) en Anne Marie Enneking-Louwerse (Benjamin Care) staan stil bij het effect van de Strong Babies kangoeroestoelen. De presentatie is in handen van Marije Mansfeld.


Programma en sprekers 

Aanmelden

Ben je ook maar een klein beetje nieuwgierig? Zet 7 november van 16:00 - 19:30 in jouw agenda en geef je op via onderstaand aanmeldformulier. De toegang is gratis.


Locatie

De bijeenkomst vindt plaats in de Observant in Amersfoort, dat goed bereikbaar is met openbaar vervoer en auto.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen