Speel mee met een loterij

Speel mee met de Vriendenloterij of met Lot of Happiness en steun Strong Babies! Zo maak je elke maand kans op geldprijzen en draag je bij aan het beste lot voor de allerkleinsten.

Speel mee met Lot of Happiness

Lot of Happiness is de loterij van goede doelen die het verschil maken voor kinderen in Nederland en daarbuiten. Sinds 2019 is Strong Babies partner van Lot of Happiness. Van elk verkocht lot gaat de helft naar Strong Babies én je maakt kan op mooie geldprijzen. Het opzeggen kan gemakkelijk door te bellen naar 088 366 54 15 of mail naar info@lotofhappiness.nl.

Koop nu een lot en speel mee

Speel mee in de VriendenLoterij

Strong Babies ontvangt geld van de VriendenLoterij. De VriendenLoterij steunt Strong Babies door middel van geoormerkte loten. Jij kunt dus meespelen in de VriendenLoterij en daarmee tegelijkertijd Strong Babies steunen. De helft van de lotprijs gaat naar Strong Babies. Met één klik kun je meespelen, Strong Babies steunen en tegelijkertijd elke maand kans maken op mooie prijzen.

Speel mee in de VriendenloterijJouw huidige lot omzetten naar Strong Babies

Speel je al mee met de Vriendenloterij? Dan kan je jouw lot omzetten naar Strong Babies. Bel de Ledenservice op 088 – 020 1020 en houd de benicode van de Strong Babies (20650) bij de hand.
  1. Kies voor optie 5 van het keuzemenu 
  2. Als je een medewerker van de VriendenLoterij aan de lijn hebt, geef dan aan dat je het goede doel van uw lot graag wil laten omzetten naar Stichting Strong Babies met benicode 20650
  3. De medewerker zal het vervolgens voor jou regelen
  4. Het goede doel van het lot is vanaf het eerst volgende incassomoment gewijzigd naar stichting Strong Babies

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen