Nalaten aan Strong Babies

Heb jij er weleens bij stilgestaan dat je ook na jouw leven van betekenis kunt zijn voor anderen? Door Strong Babies op te nemen in je testament, draag je bij aan een gezonde toekomst voor de allerkleinsten. Lees op deze pagina over de mogelijkheden om na te laten aan Strong Babies.

Erfenis

Je kunt Strong Babies als mede-erfgenaam in je testament benoemen. Zo schenk je een deel van jouw nalatenschap bijvoorbeeld aan familie en een deel aan het goede doel. Je kunt Strong Babies ook als enige erfgenaam benoemen, in dat geval gaat de hele erfenis naar het goede doel.

Legaat

Bij een legaat wordt exact omschreven wat je na leven aan Strong Babies nalaat. Dat kan een geldbedrag zijn, maar ook goederen. Zo geef je met een legaat betekenis aan jouw nalatenschap. Je kunt meerdere legaten opnemen in je testament.

Notaris

Nalaten gaat altijd via een notaris. Neem de volgende gegevens mee naar jouw notaris:
Stichting Strong Babies
Statutair gevestigd te Amersfoort
Röntgenstraat 9, 3817 TK Amersfoort
Ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder dossiernummer: 60226528

Nalatenschap belasting
Strong Babies heeft een ANBI-status en is vrijgesteld van erfbelasting. Zo komt jouw schenking volledig ten goede aan ons werk.

Uitvaart 

Het is heel bijzonder wanneer er bij een uitvaart aan Strong Babies wordt gedacht. Dit kan bijvoorbeeld met een verzoek om donaties in plaats van bloemen. Wil je ook op deze manier onderzoek mogelijk maken? We helpen je graag met bijvoorbeeld het aanmaken van een online inzamelpagina. De link hiernaar kun je delen in de rouwkaart, zodat ook mensen die niet bij de uitvaart aanwezig zijn toch een bijdrage kunnen doen.

Als je contact met ons opneemt via info@strongbabies.nl, kunnen we zo'n pagina (of een QR code die hiernaar verwijst) voor je aanmaken.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen