Strong Babies Spreekbeurt

Wat goed dat jij jouw klas meer wil leren over vroeggeboorte. Het is belangrijk dat zoveel mogelijk mensen weten dat lang niet alle baby's gezond geboren worden. 7% van de baby's wordt (veel) te vroeg geboren.

Wat is vroeggeboorte? Waarom is het zo heftig? En wat doet Strong Babies om deze kinderen te helpen? In het Strong Babies spreekbeurtpakket vind je alle informatie die je nodig hebt om jou op weg te helpen. Maak gebruik van de foto’s, video’s en tips om je werkstuk of spreekbeurt nóg beter te maken. Veel succes!

Download hier jouw spreekbeurtpakket

Powerspreekbeurt

Maak van jouw spreekbeurt een powerspreekbeurt en doe aan het einde een oproep in je klas. Stel bijvoorbeeld voor om met z’n allen lege flessen in te zamelen of een sponsorloop te organiseren. Zo haal je als klas of school geld op en help je te vroeg geboren baby’s. Je kunt hierbij gebruik maken van onze handige actiewebsite. Hier kunnen ouders en bekenden rechtstreeks hun bijdrage overmaken, zodat de school dat niet hoeft te regelen en jullie niet met geld over straat hoeven. Heb je een vraag? Mail naar info@strongbabies.nl, we helpen je graag verder!

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen