Lever oude IT-apparatuur in voor Strong Babies

Heb je op kantoor nog oude laptops, computers, beeldschermen of printers? Je kunt deze IT-apparatuur inleveren voor Strong Babies. Daarmee maak je als bedrijf meer onderzoek mogelijk en draag je bij aan betere zorg en preventie.

Wat voor IT-apparatuur kan ik inleveren?
Je kunt allerlei soorten afgeschreven IT-apparatuur inleveren. Denk aan oude laptops, computers, monitoren en printers. Klik hier voor een volledig overzicht. De restwaarde hiervan gaat naar Strong Babies. Op deze manier maak je je als bedrijf sterk voor te vroeg geboren baby's. 

Hoe kan ik de oude laptops en computers inleveren?
Je kunt de afgeschreven apparatuur kosteloos meegeven aan Stichting ITdonations. ITdonations is een onafhankelijke stichting die ICT-apparatuur van bedrijven inzamelt. Alle producten worden duurzaam en verantwoord afgevoerd. Door de gegarandeerde dataverwijderingscertificaten is het ook nog eens 100% veilig. Met ITdonations spaar je het milieu en gun je je oude pc of laptop een tweede leven.

Doneer jouw oude IT-apparatuur

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen