Elke dag telt

Help mee

Geef elke baby
een sterke start

Help mee

Begin aan het leven
met alle kracht

Help mee
7 7
In Nederland:
wordt 7% van
de baby's
te vroeg geboren
10 10
10 baby's per
dag ondervinden
blijvende
gevolgen
2 2
En elke dag
overlijden 2
baby’s door
vroeggeboorte

Maak je sterk voor te vroeg geboren baby's

Jaarlijks worden meer dan 11.000 baby's te vroeg geboren in ons land.  Elke dag overlijden 2 van deze kleine strijders, waardoor vroeggeboorte de grootste doodsoorzaak onder kinderen is. Maar ook als een kind het wel redt, kan het zijn leven lang last houden van fysieke en mentale problemen. Dat moet en kan anders. Geef voor onderzoek en kangoeroezorg voor de allerkleinsten. Zodat niet alleen hun overlevingskansen toenemen, maar ook hun kansen op een gezonde toekomst.  

"Ik vind het fantastisch om me voor Strong Babies in te zetten."  

presentatrice Anne-Mar Zwart

"Ik heb als presentator van het programma Handen aan de couveuse met eigen ogen gezien hoe het is om in het ziekenhuis te belanden met een zieke of te vroeg geboren baby. De onzekerheid waar je elke dag mee moet leren leven, terwijl je zelf vaak aan de zijlijn staat is vreselijk. Ik help daarom graag mee om meer aandacht te genereren om zo het belang van onderzoek & kangoeroezorg te benadrukken."

Vroeggeboorte is de grootste doodsoorzaak onder kinderen. Maar ook als een kind het wel redt, kan het zijn leven lang last houden van de gevolgen.

Met jouw donatie maak je onderzoek en kangoeroezorg mogelijk voor de allerkleinsten. Zodat niet alleen hun overlevingskansen toenemen, maar ook hun kansen op een gezonde toekomst. Word nu donateur.

Actievoerders

Wat we doen

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen