Samen sterk voor buidelstoelen

Volgens onderzoek vergroot huid-op-huidcontact via buidelen de overlevingskans van te vroeg geboren baby's. Ook het risico op infecties wordt door de kangoeroemethode veel kleiner. Het is daarbij belangrijk om zo vroeg mogelijk te beginnen en het zo lang mogelijk vol te houden. Buidelstoelen maken dit mogelijk, maar deze worden in Nederland nog niet vergoed. Tijd voor actie!

Strong Babies maakt zich sterk voor Kangoeroezorg. Dankzij alle donateurs konden wij dit jaar buidelstoelen overhandigen aan Rijnstate (Arnhem) en Noordwest ziekenhuisgroep (Alkmaar). Maar er zijn nog veel meer ziekenhuizen die deze stoelen willen hebben voor de best mogelijke start van zieke- en te vroeg geboren baby's. Help de overlevingskans van de allerkleinsten te vergroten en doneer voor buidelstoelen. Het is het mooiste cadeau dat we deze baby’s en hun ouders kunnen geven. 

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen