Lopende onderzoeken

Onderzoek gericht op (de gevolgen voor) te vroeg geboren kinderen

In november 2023 heeft Strong Babies 3 persoonsgebonden Jonge Onderzoekers beurzen van elk € 10.000- uitgereikt. Voorwaarde voor het ontvangen van deze beurs was dat het onderzoek gericht is op (de gevolgen voor) te vroeg geboren kinderen.

Onderzoek naar vroeggeboorte

In juni 2023 heeft Strong Babies  3 persoonsgebonden beurzen van elk € 10.000- uitgereikt. Voorwaarde voor het ontvangen van deze beurs was dat het onderzoek gericht is op vroeggeboorte.

Onderzoek naar preventie van vroeggeboorte

Eind 2022 heeft Strong Babies 3 persoonsgebonden Jonge Onderzoekers beurzen van elk € 10.000- uitgereikt. Voorwaarde voor het ontvangen van deze beurs was dat het onderzoek gericht is op de preventie van vroeggeboorte.

Onderzoek naar pre-eclampsie

In het voorjaar van 2022 reikten we 3 persoonsgebonden Jonge Onderzoekers beurzen van elk € 10.000 uit voor onderzoek gericht op pre-eclampsie. Strong Babies kon deze beurzen uitreiken dankzij de genereuze steun van het Nederlands organisatiecomité van het 2018 Congress of the International Society of Hypertension in Pregnancy (ISSHP).

Ja, ik blijf graag op de hoogte van onderzoek en financierings-mogelijkheden  

En abonneer me op de nieuwsbrief 

Ja, ik geef de allerkleinsten een kans op een gezonde start

en ga direct bijdragen aan onderzoek 

Je kunt  direct het verschil maken door deze onderzoeken te steunen!

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen