Vragen over inschrijving

Wat kost deelname en wat krijg ik daarvoor?
Een deelnamepakket kost € 25 per persoon. Hiermee reserveer je jouw startbewijs voor de Dam tot Damloop 10EM. Als je per persoon minimaal € 150 sponsorgeld ophaalt, ontvang je jouw startbewijs.
Wat is er bij deelname inbegrepen?
  • Startbewijs Dam tot Damloop 10EM (16,1 kilometer)
  • Strong Babies runshirt
  • Warm ontvangst voor de start samen met de andere Strong Babies lopers
  • Toegang tot de exclusieve faciliteiten in het Dam tot Dampark
  • Bevoorrechte startpositie achter de wedstrijdlopers
  • Verzorging bij de start, op het parcours en bij de finish
  • Dam tot Damloop medaille
Hoeveel sponsorgeld moet ik ophalen?
We vragen iedere deelnemer om zich voor minimaal € 150 te laten sponsoren. Zodra je dit bedrag hebt binnengehaald, ontvang je van ons jouw startbewijs én jouw Strong Babies runshirt. 
Tot wanneer kan ik me inschrijven?
We hebben om te beginnen 10 startbewijzen, zorg dus dat je er op tijd bij bent!
Wat zijn de voorwaarden?
Meld jij je aan voor deelname aan de Dam tot Dam loop via Strong Babies? Dan ga je akkoord met deze voorwaarden.
Ik wil met mijn bedrijf meedoen, hoe werkt dat?
Bij je aanmelding kun je het gewenste aantal tickets selecteren. Vervolgens kun je een team aanmaken en wijs je de tickets toe aan jouw teamgenoten. Heb je hier vragen over, neem dan gerust contact op via info@strongbabies.nl
Bekijk hier de pagina voor (bedrijven)teams.
Is het mogelijk om mijn gegevens na inschrijving te wijzigen?
Via het Dashboard van Atleta kun je altijd je gegevens tussentijds wijzigen.
Kan ik ook meedoen als ik zelf al een startbewijs heb?
Ja zeker, als je zelf al een startbewijs hebt, betaal je geen inschrijfgeld.  Je kunt dan jouw eigen actiepagina aanmaken en als je minimaal € 150 aan sponsorgeld hebt opgehaald, ontvangt je een Strong Babies runshirt.  

Schrijf je hier in en selecteer het ticket dat je al in bezit bent van een startbewijs. Na aanmelding kun je sponsorgeld ophalen voor Strong Babies! Dit kan heel makkelijk via jouw persoonlijke actiepagina.

Vragen over mijn actiepagina

Hoe maak ik een sponsorpagina aan of doe ik mee met een team?
Klik op 'Schrijf je nu in' en kies je tickets en of je individueel of in een (bestaand) team wil deelnemen.

Kies je voor 'individuele deelname', dan maak je een sponsorpagina voor jou alleen. Wil je graag bij een bestaand team aansluiten? Dan vink je 'Aansluiten bij een team' aan en kies je het betreffende team. Je kunt ook zelf een nieuw team starten, dan kies je voor 'Nieuw team maken'.

Het is goed om te weten dat je de instellingen van jouw sponsorpagina op elk moment nog kunt aanpassen.
Hoe pas ik mijn actiepagina aan?
De actiepagina of deelnemerspagina kun je altijd tussentijds aanpassen. Ga naar de website en klik rechtsboven op 'Log in'. Zodra je bent ingelogd klik je op jouw naam en vervolgens op de betreffende actie. Je kunt nu klikken op 'Bewerk pagina'. Je kunt jouw actiepagina alleen bewerken als je bent ingelogd.
Het sponsorbedrag of de naam van een van mijn sponsors is niet zichtbaar. Hoe kan dit?
Als iemand jouw actie sponsort heeft hij of zij de keuze om de naam of het sponsorbedrag niet zichtbaar te laten zijn op jouw sponsorpagina. Als je dit wilt aanpassen, kan de sponsor zelf een mail sturen naar info@strongbabies.nl met hierin de link naar de betreffende sponsorpagina, het gesponsorde bedrag en de vraag om dit toch zichtbaar te maken.
Hoe werkt de QR-code op mijn sponsorpagina?
Wanneer je een actiepagina hebt aangemaakt, heb je ook een persoonlijke QR-code tot je beschikking. Handig om bijvoorbeeld op een zelfgemaakte poster of folder te plakken! Je kiest zelf het bedrag of laat deze open zodat jouw sponsoren zelf een bedrag kunnen kiezen.

Zo download je jouw persoonlijke QR-code:
1. Ga naar je actiepagina.
2. Onder het opgehaalde bedrag klik je op de button ‘€ Deel sponsorverzoek’.
3. Kies voor een open of vast bedrag (je kunt ook meerdere QR-codes maken).
4. Klik op ‘Download QR-code’.
5. Je hebt nu een PNG bestand van jouw QR-code, je kunt deze bijvoorbeeld uitprinten en gebruiken op een sticker, poster of ander promotiemateriaal dat je gaat gebruiken.

Iedereen kan jouw QR-code eenvoudig scannen met zijn/haar telefoon door de camera te richten op de QR-code (LET OP: niet elke telefoon doet dit automatisch vanuit de camera, soms moet je eerst een app installeren). Na het scannen, kan de sponsor een bedrag invullen (bij de open QR-code) en wordt de sponsor meteen doorgelinkt naar internetbankieren. De donatie is meteen zichtbaar op jouw actiepagina.
Zijn er tips voor het ophalen van sponsorgeld?
Durf te vragen! De voornaamste reden dat mensen sponsoren is simpelweg omdat ze worden gevraagd. Je vraagt de sponsorbijdrage immers niet voor jezelf, maar voor een mooi en belangrijk doel! Klik hier voor nog meer sponsorwerving tips. 

Vragen over de Dam tot Damloop

Kijk voor specifieke vragen over de Dam tot Damloop zelf op de website van de Dam tot Damloop.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen